www.upplevfestobrollop.se
Valutor:
kläder på nätet - upplevfestobrollop.se - kläder & skor online,det finns många märkesstöd:Versace Jeans,River Island,Pepe Jeans,Nike Golf,New Balance;och mer med ;massvis med Jacka dam,tröja dam,Jeans dam,Parkas dam,Boots dam,Sneakers dam;Köp skor online hos  Du får alltid ✓ Fri frakt ✓ Fri retur ✓ Snabba leveranser
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Denna sekretesspolicy är avsedd att beskriva för dig:

Den information vi kan samla om dig,

• hur den informationen kan användas,

• med vilken den kan delas, och

• dina val om sådana användningar och upplysningar.

• Vi uppmuntrar dig att läsa denna sekretesspolicy noga innan du använder webbplatsen eller tjänsterna eller handlar med oss. Om du har frågor eller problem angående denna sekretesspolicy, kontakta oss via e-post eller mail med hjälp av kontaktinformationen nedan.

Information Använd och dela

Observera att vi får använda de uppgifter som vi samlar på webbplatsen, och i enlighet med att tillhandahålla tjänsterna, för något ändamål i vår enda diskussion. Vi kan matcha någon av de uppgifter vi samlar till någon personligt identifierande information eller annan information vi har erhållit från eller om dig för att förbättra innehållet på webbplatsen och tjänsterna för dig. Exempel på några av de sätt som vi använder eller delar information som vi samlar om dig inkluderar, men är inte begränsade till, följande:

tillhandahålla produkter eller tjänster, inklusive visning av anpassat innehåll, annonsering och tjänster;

• tillhandahålla teknisk eller kundsupport

• utföra forskning och analys för att bedöma användningen av eller intresset för produkter, tjänster eller innehåll som erbjuds på sajten och att utveckla nya tjänster

• svarar på dina önskemål och frågar
• kommunicera med dig via e-post om produkter eller tjänster som kan vara av intresse för dig;

• • tillämpa våra villkor, eller på annat sätt hantera vår verksamhet; och utför funktioner som annars beskrivits till dig vid tidpunkten för insamling.

• Val / Opt Out

Vi ger våra användare möjlighet att "välja bort" att ha sin personliga information som används för ändamål som inte är direkt relaterad till sajten vid den tidpunkt då vi begär informationen, inklusive delning av personuppgifter med tredje part för egna marknadsföringsändamål . Observera att det här kan leda till att vi inte kan tillhandahålla vissa tjänster till dig som kräver att vi delar information med tredje part. Om du väljer att ta emot kommunikation från oss men senare vill sluta ta emot mottagande kommunikation eller våra tjänster, kan du välja bort dig genom att kontakta oss via e-post eller mail med hjälp av kontaktinformationen nedan.

Observera att valet av mottagande av kampanj för e-postmeddelanden endast påverkar framtida aktiviteter eller kommunikation från oss. Om vi ​​redan har lämnat din information till en tredje part innan du har ändrat dina inställningar eller uppdaterat din information måste du ändra dina preferenser direkt med den tredje parten. För att välja bort kommunikation från våra affärspartners från tredje part, kontakta dem direkt.

Besökare utanför Italien

Denna sekretesspolicy är avsedd att täcka insamling av information på webbplatsen från Italien. Dataskyddet och andra lagar i Italien och andra länder kanske inte är lika omfattande som de i ditt land. Om du besöker webbplatsen utanför Italien, bekräftar du och godkänner att dina uppgifter kan överföras till, lagras och behandlas i Italien där våra servrar är placerade och vår centrala databas drivs. Genom att använda våra tjänster bekräftar och godkänner du att din information kan överföras till våra anläggningar och de tredje parter som vi delar med det enligt beskrivningen i denna sekretesspolicy.

Ändringar av sekretesspolicy

Denna sekretesspolicy kan uppdateras från tid till annan. Du bör ofta besöka denna sida för att se över sådana uppdateringar.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.upplevfestobrollop.se