www.upplevfestobrollop.se
Valutor:
kläder på nätet - upplevfestobrollop.se - kläder & skor online,det finns många märkesstöd:Versace Jeans,River Island,Pepe Jeans,Nike Golf,New Balance;och mer med ;massvis med Jacka dam,tröja dam,Jeans dam,Parkas dam,Boots dam,Sneakers dam;Köp skor online hos  Du får alltid ✓ Fri frakt ✓ Fri retur ✓ Snabba leveranser
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Du kan byta ut eller returnera varor som köpts GRATIS med hjälp av returformuläret som bifogas din beställning inom 30 dagar efter köpet. Vänligen behåll formuläret tills du har bekräftat att du har rätt stil och passform, eftersom det innehåller anvisningar om hur du returnerar varor med vår samla + tjänst eller Royal Mail *. Vi rekommenderar att du använder Collect +; Denna spårade service gör avkastningen lätt, så att du kan återföra paket via ett omfattande nätverk av lokala butiker, från tidigt till sent, 7 dagar i veckan.

Observera att du kan returnera varor och få full ersättning eller återbetalning förutsatt att varorna inte har bäras, skadats, tvättats eller ändrats. Vi kan inte byta ut eller återbetala varor som du inte har tagit rimlig hand om.

Hur byta eller returnera inköpta varor

1) Fyll i returformuläret med angivande av orsaken till retur och, om tillämpligt, det föremål som du vill ha i utbyte (det här måste vara ett liknande för utbyte, för en annan färg eller storlek i samma stil).

2) Följ instruktionerna på formuläret för att ladda ner en Collect + -ikett och hitta din närmaste deltagande lokala butik. Alternativt kan du klippa ut den förbetalda Royal Mail Recorded Delivery returneringsetiketten och fästa den ordentligt i ditt paket. Vänligen returnera varor i originalförpackningen om möjligt, om du inte längre har det, använd ett robust alternativ för att skydda varorna under transitering.

3) Ta enkelt objektet till din närmaste närmaste lokala butik för att återvända via Collect +, eller till ditt postkontor, för att returnera via Royal Mail. Om du väljer att använda Royal Mail, kom ihåg att begära bevis på porto och ordna extra försäkring om det behövs. Vi kan inte hållas ansvariga för eventuella saker som förlorats under transitering.

4) Vi tar hand om allt för dig - vi skickar dig ett mail för att meddela dig antingen när den produkt du begärde i utbyte skickas till dig, eller när din retur har behandlats.

Om de återlämnade varorna når oss inom 2 dagar efter leverans, var vänlig medge 5 arbetsdagar för den produkt du begärde att skickas i utbyte eller för att din återbetalning ska behandlas. Alla återbetalningar kommer att utfärdas i samma form som den ursprungliga betalningen. I vissa fall kan det ta upp till 7 arbetsdagar från den tid som behandlar återbetalningen för att medel ska visas på ditt konto eller kreditkort, beroende på din bank eller kortutgivare.

Om du inte längre har returformuläret och etiketten som levereras med din beställning inom 30 dagar, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam och ange ditt beställningsnummer så att de kan maila dig en kopia.

Hur byta eller returnera varor som köpts på annat håll

Om du behöver returnera ett objekt som köpts på en True Religion jeans? Italien butik, vänligen återgå till butiken där köpet gjordes. Vi kan för närvarande inte byta ut eller återbetala produkter som köpts hos våra butiker.

Om du behöver returnera ett föremål som köpts hos en av våra auktoriserade återförsäljare, vänligen återgå till butiken där inköpet gjordes. Vi kan inte byta ut eller återbetala varor som köpts på annat håll.

Garantivillkor

Om du behöver göra en garantianspråk, kontakta oss.

* Om du väljer att använda Royal Mail, besök deras hemsida för att säkerställa att ditt paket är tillräckligt försäkrade, behåll ditt bevis på porto och ordna extra försäkring om det behövs Vi kan inte hållas ansvarig för eventuella saker som förlorats i transit.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.upplevfestobrollop.se